top of page
Zoeken
  • FAFT.nl

Valentijnsactie!

Als je voor eind februari een reis boekt naar Venetië, Barcelona of Tenerife krijg je een Valentijns arrangement cadeau. Dit houdt in; een fles champagne bij aankomst, een romantisch driegangen diner in het restaurant bij de accommodatie. Tijdens het diner kunnen de kinderen naar de opvang, om samen een romantische avond te beleven. De actievoorwaarden zijn te vinden onder de afbeelding.


Actievoorwaarden

Algemeen

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Valentijnsactie" van FAFT gevestigd aan Wildenborch 6, 1112 XB Diemen. Door deel te nemen aan deze actie verklaart de deelnemer kennis genomen te hebben van en in te stemmen met deze actievoorwaarden.


Deelname

Deelname aan de Actie staat open voor consumenten vanaf 18 jaar, die in het bezit zijn van een geldig reisdocument. De informatie en persoonlijke gegevens verstrekt door de deelnemer dienen geldig en waarheidsgetrouw te zijn. In andere gevallen bestaat er voor de deelnemer een risico op uitsluiting van de actie en, indien van toepassing, verlies van het recht op een prijs.Door deelname accepteert de deelnemer dat zijn/haar persoonsgegevens worden geregistreerd en in het kader van deze actie worden gebruikt door FAFT. FAFT behandelt deze gegevens vertrouwelijk en stelt deze niet ter beschikking aan derden, anders dan noodzakelijk in het kader van de actie. Deelname aan de actie is gratis en alleen mogelijk binnen de actieperiode van 14 februari 2019 tot en met 28 februari 2019. De actie vindt plaats op de website van FAFT.


Aantal

Voor deze Actie geldt limiet.


Overig

De kosten van het internetverkeer en/of post/telefonie met betrekking tot deelname aan de Actie komen in zijn geheel voor rekening van de Deelnemer. Eventuele vragen of opmerkingen over de actie of de actievoorwaarden kunnen worden gesteld via het chatformulier op de website of via direct message op Facebook of Instagram. De promotie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd, beheerd of geassocieerd met Facebook of Instagram. FAFT behoudt zich het recht voor om de actie op ieder moment zonder opgaaf van redenen te beëindigen en/of de gecommuniceerde regels, aantallen, actieperiode en voorwaarden te wijzigen. .In een situatie waarin deze actievoorwaarden niet voorzien beslist FAFT.

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page