top of page
Zoeken
  • FAFT.nl

DESTINATION UNKNOWN

Ga op vakantie met je bestemming als verassing!

Vanaf het voorjaar van 2022 bieden wij een nieuwe soort reis aan, namelijk Destination Unknown. De vraag is dan niet waar je naar toe gaat, maar wanneer! Lijkt het jou leuk om een vakantie te boeken waarbij de bestemming een verrassing is? Boek dan nu bij ons het de Destination Unkown reis en ontdek pas waar je naar toe gaat als je op het vliegveld staat.


Hoe werkt Destination Unknown?

1. Stel je reis samen

Geef tot in detail door wat het beste bij jou past, zodat we een fantastische ervaring voor je kunnen regelen. Je kunt écht op elke plek terecht komen, maar je exacte bestemming blijft natuurlijk wél een verrassing.

2. Onthul je bestemming

Eerst krijg je het weerbericht zodat je weet wat er in je koffer moet, daarna krijg je een kraskaart om je bestemming te onthullen. Even wachten. Krassen doe je pas bij vertrek.

3. Laat je verwonderen

Wat je precies gaat zien, eten of doen, ligt nog open. Vanaf nu is elke ontdekking een wauw-moment, zelfs de kleinste. Geen plannen, gewoon keihard genieten.


Wat je krijgt

Alle vrijheid om jou vakantie zelf samen te stellen

Bepaal eerst wanneer, met wie en hoe lang je op vakantie wilt. De prijs voor een vakantie houd je zelf in de hand. Ga je 3, 4, 5 dagen of toch een week weg? Geef door in welke kamer je wilt overnachten, hoe laat je het liefst vanaf welke luchthaven vertrekt en waar op de wereld we jou ongeveer mogen verrassen. Je reis uitbreiden met een ontbijtje, transfer, extra koffer of babybedje kan ook.


Een te gekke bestemming

Eerst checken we waar je niet naartoe wilt of waar je al met ons bent geweest. Vervolgens zoeken we een bestemming uit waarvan wij denken dat je het er geweldig krijgt. Of dit nu een bekende of minder bekende bestemming is, doet er volgens ons niet zoveel toe. Het gaat erom dat je straks alle vrijheid hebt om jouw bestemming met een magische openheid van geest te ontdekken.


Een veilige airline en een goed accommodatie

Voor je vliegticket en accommodatie vragen we ons precies hetzelfde af als jij. Is dit een bekende en veilige airline? In welke accommodatie zien we onszelf ook wel wakker worden? Is het er schoon en zijn de kamers netjes? Zit je niet te afgelegen en kun je zo, hoppa, een metro of bus instappen? We gaan alleen voor accommodaties die op onafhankelijke reviewsites worden beoordeeld met een 8 of hoger.


Alle belangrijke details voor vertrek

Hoe laat je op de luchthaven moet zijn laten we je een maand tot 2 weken voor vertrek weten. Ook geven we het maximale formaat van je handbagage door, zodat je alvast weet welke tas mee mag. De regels hiervoor verschillen per luchtvaartmaatschappij. Heb je vaccinaties nodig omdat je buiten Europa reist? Dan geven wij de bestemming door aan je arts, zodat je samen kunt bespreken wat je nodig hebt.


Een hint voor het inpakken

Een week voor vertrek krijg je de eerste en enige aanwijzing over je bestemming. Met de weersverwachting wordt het voor jou een stuk makkelijker om te beoordelen wat er in je koffer moet en wat je thuislaat.

Een kraskaart voor de onthulling

De kraskaart waarmee je de bestemming onthult, valt in de week voor vertrek op je deurmat. Ho, nog niet krassen. Dat doe je pas zodra je op het vliegveld staat.


Een snelle check-in

Omdat het onthullen van je bestemming al spannend genoeg is, hebben wij voor je ingecheckt. Dat betekent dat er een zwarte envelop bij je kraskaart zit met daarin de uitgeprinte tickets. Heb je geen envelop, dan was inchecken een week van tevoren nog niet mogelijk en loop je zelf langs de balie van je luchtvaartmaatschappij. Na de onthulling krijg je alle belangrijke details over je vlucht zoals je vluchtnummer, vertrektijd en de naam van je airline.


Een fantastisch avontuur

Eenmaal op je bestemming, staat alles nog open. Geen vooropgezet plan van wat je moet zien, maar een open avontuur waarin alles nog mogelijk is. Elke ontdekking een wauw-moment. Geniet! Je ziet vanzelf wel wat de dag je brengt.


Bij een goede verrassing hoort goede kwaliteit

Daar zijn we heilig van overtuigd. Alleen maar accommodaties en luchtvaartmaatschappijen waar we zelf ook goede dingen over horen dus. En voor je klaarstaan als je ons nodig hebt, ook na je reis of buiten kantooruren.


Lijkt het je leuk om deze verassing aan te gaan?

Boek nu een reis via onze boekingspagina.


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page